ساختار معاونت
پیوندها
Fmenu Not Found
آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 1703
بازديدکنندگان امروز: 511
کل بازديدکنندگان: 11144468
بازديدکنندگان آنلاين: 15
زمان بارگزاري صفحه: 0.6396 ثانيه
شرایط ثبت نام پذیرش اتباع خارجی


1- شرایط عمومی

1-1 تابعیت و اقامت

الف) فقط اتباع غیرایرانی مقیم کشور جمهوری اسلامی ایران و دارای اقامت قانونی مجاز به ثبت نام می باشند.

تبصره‌ی 1: متقاضیانی که دارای تابعیت مضاعف (ایرانی و غیر ایرانی) هستند نمی توانند به عنوان دانشجوي بین المللی (غير ايراني) پذیرش شوند

ب) متقاضیان منع قانونی اقامت در شهر قم نداشته باشند. (دریافت تاییدیه از استانداری)

پ) مدارک هویتی که متقاضیان غیربورسیه ملزم به ارائه جهت اخذ پذیرش اولیه می باشند شامل؛

- دفترچه پناهندگی سیاسی صادره از سوی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران.

 - گذرنامه معتبر دارای روادید و اقامت حداقل شش ماه .

- کارت هویت در همان سال صادره از سوی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور.

-  آخرین کارت آمایش معتبر بر اساس اعلام اداره کل ام ر اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور.

- برگ تردد خروجی مدت دار (سه ماهه)

ث) دانشگاه موظف است جهت تایید صلاحیت عمومی داوطلب تصویری از صفحات گذرنامه و فرم ثبت نام اولیه را به مرکز خدمات آموزشی ارسال نماید. پس از اخذ تایید نهایی و اعلام آن توسط مرکز ثبت نام قطعی صورت می پذیرد.

تبصره‏ ی 2: تحصیل اتباع غیر ایرانی مقیم جمهوری اسلامی ایران بر اساس ضوابط و مقررات وزارت کشور که در دفترچه راهنمای آزمون سراسری سازمان سنجش آموزش کشور درج می‏گردد، امکان‏پذیر می‏‏باشد.

1-2گواهی سلامت

الف) داشتن گواهي‏نامه معتبر سلامت جسمي(مشابه کارکنان استخدامی جدیدالورود) و سلامت روحی(مستند از دانشکده مربوطه)

تبصره1: بخشی از سلامت جسمی طبق دفترچه شماره 2 آزمون سراسری سال مربوطه (بخش پیوست­ها - جدول کارایی اعضاء) اقدام خواهد شد.

1-3 شرایط مالی تحصیل

الف) اخذ شهریه یک سال تحصیلی در ابتدای تحصیل به منظور تشخیص توانایی مالی براي پرداخت شهريه‏ی تحصيلي دانشگاه و هزينه‌هاي زندگي در قم برای متقاضیان آزاد غیر بورسیه (با پرداخت شهریه)

ب) دریافت شهریه در ابتدای نیمسال تحصیلی قبل از انتخاب واحد می باشد. در صورت عدم پرداخت شهریه دانشجو مجاز به انتخاب واحد نمی باشد و در صورت عدم پرداخت بدهی از انتخاب واحد و ادامه تحصیل وی جلوگیری خواهد شد.  

تبصره: دانشگاه هیچگونه تعهدی در قبال تامین اسکان متقاضیان پذیرش آزاد(با پرداخت هزینه شخصی) ندارد.

1-4 توانایی تکلم زبان فارسی

الف) تسلط كافي به زبان فارسي با ارائه‏ی گواهي موفقيت در آزمون زبان فارسي

تبصره‏ی 1 : سنجش ميزان تسلط متقاضي به زبان فارسي به دو شيوه زير انجام مي شود:

1) ميزان آشنايي آن دسته از متقاضيان غير ايراني كه مقطع تحصيلي قبلي خود را در ايران گذرانده‏اند، مورد قبول است.

2) ميزان آشنايي ساير متقاضيان غير ايراني كه مقطع تحصيلي قبلي خود را در ايران نگذرانده‏اند بايد توسط مراكز معتبر آموزش زبان فارسي به شرح ذیل سنجيده و اعلام شود:

-  مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه بين‏المللي امام خميني(ره)

- مرکز جامعه المصطفی العالمیه

- مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه فردوسی مشهد

سایر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی که آمادگی برگزاری دوره زبان و ادبیات فارسی را با تایید شورای بورس دانشجویان غیرایرانی وزارت بهداشت داشته باشند.

تبصره‏ ی 3: متقاضیانی كه آشنايي كافي با زبان فارسي ندارند ، قبل از شروع رسمي دوره تحصيلي ملزم به شركت در دوره زبان و ادبيات فارسي در يكي از مراكز رسمي معتبر زبان‏آموزي فارسي هستند.

تبصره‏ ی 4: هزينه برگزاري دوره زبان و ادبيات فارسي برعهده دانشجو است.

1-5 شرایط اختصاصی

الف) متقاضيان ادامه تحصيل در مقطع کاردانی، كارشناسي و دکتری عمومی بايد داراي مدرك ديپلم (معادل پايان دوره تحصيلات متوسطه در ايران) و پيش‏دانشگاهي يا معادل آن باشند. اين مدارك بايد توسط مراجع ذيربط(سفارت مربوطه یا وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزارت آموزش و پرورش) تاييد شوند.

تبصره‏  1: اتباع خارجي كه از مدارس متوسطه جمهوري اسلامي ايران در خارج از كشور فارغ التحصيل شده اند ، مي‏توانند در دانشگاه‏ها و موسسات آموزش عالي ايران ادامه تحصيل دهند.

ب) حداقل معدل قابل قبول برای متقاضیان که دارای مدرک دیپلم تجربی و ریاضی فیزیک و معادل آن هستند برای رشته های کاردانی معدل کل  14 و کارشناسی معدل کل 16 و رشته های دکتری عمومی معدل کل 18 میباشد.

تبصره­  2: متقاضیان دارای دیپلم انسانی، کار و دانش  و فنی-حرفه ای پذیرش نخواهند شد.

تبصره  3: متقاضیان خانواده شهدا با نیم نمره کمتر پذیرش می شوند.

1-6  شرايط سني

حداکثر سن قابل قبول برای پذیرش دانشجو دارای مدرک دیپلم در مقاطع کارشناسی و دوره دکتری عمومی 24 سال تمام می­باشد.


ماده‏ ی 2- مدارك لازم برای پذیرش اولیه دانشجویان پذیرش آزاد غیربورسیه

1- فیش پرداختی معادل مبلغ ریالی ثبت نام آزمون دکتری تخصصی(ph.D) و پذیرش دستیار تخصصی وزارت بهداشت (اعلامی توسط سازمان سنجش پزشکی)  می باشد و قابل عودت نمی باشد.

2-فرم تکمیل شده درخواست پذيرش

3- یک نسخه تصوير مدارک تحصيلي

4- یک نسخه تصوير مدارک هويتي (گذرنامه، کارت هویت ویژه اتباع، دفترچه پناهندگی سیاسی، آخرین کارت آمایش معتبر،  برگ تردد خروجی مدت دار(جایگزین کارت آمایش))

5- يک قطعه عکس 4×3 جديد رنگی همراه با فایل آن

تبصره ­1 : پذیرش تنها برای یک رشته تحصیلی در همان سال تحصیلی می باشد و تغییر رشته امکان پذیر نخواهد بود.

تبصره ­2: پس از پذیرش، مصاحبه و ثبت نام قطعی مدارک به شرح ذیل دریافت خواهد شد:

·              اصل مدرک يا گواهي پايان دوره پيش‌دانشگاهي + تصوير

·                اصل مدرك يا گواهي ديپلم متوسطه + تصوير

·              ريز نمرات دوره متوسطه و پيش‌دانشگاهی + تصوير

·              اصل گذرنامه یا کارت هویت ویژه اتباع یا دفترچه پناهندگی سیاسی یا آخرین کارت آمایش معتبر و  برگ تردد خروجی مدت دار(جایگزین کارت آمایش)) + تصویر

·              اصل کارت پايان خدمت و يا معافيت از آن + تصوير

·              عکس4 * 3 پشت نويسی شده 6 قطعه

·        کارنامه علمی پذیرفته شده

·  رسيدهای پستی تأييديه تحصيلی مدارک ديپلم و پيش‌دانشگاهی (اتباع غیر ایرانی که درمدارس ایرانی جمهوری اسلامی ایران تحصیل نموده اند)

پذيرفته ­شدگان عزيز، پيش از مراجعه حضوري به دانشگاه، لطفاً با در دست داشتن تصوير گواهي ديپلم و پيش‌دانشگاهي به يكي از ادارات پست یا دفاتر پیشخوان خدمات دولت در شهرستان محل زندگي خود مراجعه کرده و درخواست تأييديه تحصيلي دوره متوسطه و پيش دانشگاهی (دو فرم) خود را تكميل نموده و رسيد دريافت نمايند و رسيدهاي مربوطه را در روز ثبت نام حضوری به همراه ساير مدارك، تحويل دهند. نشاني دانشگاه جهت درج در فرم درخواست تأييديه تحصيلي به شرح زير است: قم، خيابان ساحلي، دانشگاه علوم پزشکي قم، کد پستي: 39367-37136





ماده‏ 3- شهريه تحصيلي

3-1- ميزان شهريه‏ی تحصيلي دانشجويان غيربورسيه- آزاد (با پرداخت هزینه شخصی) که به تصویب هيأت امناي دانشگاه رسید در هر سال 10% قابل افرایش می باشد. (مبلغ اولیه شهریه طبق مصوبه هیات امنای سال 93 (شماره 3507 مورخ 25/6/1393) بوده است). شهریه برای سال تحصیلی 98- 97 به شرح ذیل می باشد:  

-          مقطع کاردانی                 600/630/96 ریال در سال

-          مقطع کارشناسی ناپیوسته            600/630/96 ریال در سال

-          مقطع کارشناسی پیوسته              149/338/200 ریال در سال

-          مقطع دکتری عمومی پزشکی      248/897/000 ریال در سال

-          مقطع دکتری عمومی دندانپزشکی      248/897/000 ریال در سال (از شروع دوره بالین 60/000/000 ریال به شهریه هر سال اضافه خواهد شد طبق نامه شماره 2537 مورخ 26/6/96 وزارت). 

ماده‏ 4- مقررات آموزشي

4-1- تغییر رشته دانشجویان غیر بورسیه (آزاد) ممنوع است.  

4-2-پذیرش دانشجویان برای هر مقطع تحصیلی فقط یک بار مجاز است و تکرار مقطع تحصیلی ممنوع می باشد.

4-3- تحصیل همزمان اتباع غیرایرانی در موسسات آموزش عالی و یا مراکز جامعه المصطفی العالمیه و مرکز آموزش عالی اهل بیت(ع) به صورت همزمان ممنوع می باشد.

4-4-دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی یک نیمسال به صورت مشروط ثبت نام می شود در این نیمسال معدل دانشجو نباید از 16 کمتر باشد در غیر این صورت اجازه ادامه تحصیل نخواهد داشت.

4-5- معدل دانشجوی دکتری تا پایان مقطع علوم پایه در هر نیمسال تحصیلی نباید کمتر از 14 باشد و نمره مردودی نداشته باشد و معدل دانشجوی مقطع کاردانی و کارشناسی یک ترم پس از ترم مشروط نیز نباید کمتر از 14 باشد و نمره مردودی نداشته باشد.

تبصره: چنانچه دانشجو فقط در یک درس نمره مردودی کسب نماید تصمیم گیری در خصوص ادامه تحصیل وی به عهده شورای آموزشی دانشگاه است. بدیهی است مردودی در بیش از دو درس مانع از ادامه تحصیل وی خواهد شد.

ماده‏ 5-فراغت از تحصيل

5-1- صدور گواهي فراغت از تحصيل دانشجويان، ارایه ریزنمرات و مدرک دانش­آموختگی مشروط به تسويه حساب كامل شهريه تحصيلي است.

5-2- ارائه دانشنامه و گواهي ريزنمرات به دانش‌آموختگان غير ايراني پس از فراغت از تحصيل با مجوز اداره‌کل امور دانشجويان غیرایرانی وزارت متبوع و منوط به أخذ و ارائه رواديد خروج قطعي از پليس مهاجرت و اتباع خارجي انجام مي‌شود.