• 1397/02/01 - 09:19

دهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در قم

دهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشوردر مجتمع پردیس دانشگاه علوم پزشکی قم روز جمعه مورخ 97/01/31برگزار گردید.

دهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشوردر مجتمع پردیس دانشگاه علوم پزشکی قم روز جمعه مورخ 31/01/97 برگزار گردید

آقای دکتر مقدم مدیر آموزشی دانشگاه گفتند در این آزمون تعداد 175 دانشجو از دانشگاههای علوم پزشکی قم،آزاد اسلامی واحد قم ودانشکده علوم پزشکی ساوه شرکت داشتند که در 6 حیطه استدلال بالینی ،آموزش پزشکی،فلسفه پزشکی،کارآفرینی،مدیریت نظام سلامت و تفکر علمی در علوم پایه به رقابت پرداختند. لازم به ذکر است این آزمون با همکاری مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی، اداره خدمات آموزشی ،مدیریت حراست ، مدیریت مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی،مدیریت امور دانشجویی و مجتمع پردیس دانشگاه برگزار گردید.در پایان آقای دکتر مقدم از همکاری های عوامل اجرایی آزمون تقدیر وتشکر نمود.