• 1402/11/03 - 14:27

دویست و چهل و چهارمین شورای آموزشی دانشگاه در تاریخ 1402/11/02 برگزار گردید.

جلسه شورای آموزشی دانشگاه روز دوشنبه مورخ 02-11-1402 با حضور معاون آموزشی و اکثریت اعضا در دفتر معاونت آموزشی برگزار گردید  که اهم مصوبات جلسه به قرار زیر می باشد:

1. دستورالعمل اجرایی پذیرش مستقیم دستیاری از دوره کارورزی در پنجاهمین دوره تکمیل ظرفیت دستیاری در رشته های تخصصی (کودکان، بیهوشی و طب اورژانس) مورد بررسی قرار گرفت.
  2. ظرفیت­های پذیرش دانشجو در سال تحصیلی 1404-1403 (سراسری و ناپیوسته)  طبق نظرات دانشکده ها نهایی شد.
  3. با راه اندازی رشته کارشناسی پیوسته بهداشت مدارس و فناوری اطلاعات سلامت موافقت و به شورای دانشگاه ارجاع گردید.
  4.  ابلاغیه های جدید وزارتی و مصوبات شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی در خصوص آیین نامه های آموزشی مطرح گردید و مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه در خصوص مشکلات دانشجویان در امر انتخاب واحد، مرخصی تحصیلی، معرفی به استاد و حذف و اضافه با در نظر گرفتن ایین نامه ها و مقررات آموزشی بحث و تصمیم گیری شد.

• گروه خبری : اخبار معاونت آموزشی