• 1402/09/22 - 10:46

شصتمین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه در تاریخ 1402/09/15 برگزار گردید.

شصتمین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور اعضای شورا در روز چهارشنبه 15 آذرماه 1402 برگزار شد. در ابتدای جلسه معاون محترم آموزشی درخواست پیگیری جهت پرداخت مبلغی به دانشجویان تحصیلات تکمیلی تحت عنوان کمک هزینه پایان نامه داشتند که در این راستا مقرر گردید پیگیری های لازم صورت پذیرد. در این جلسه موضوع ساماندهی تشکیلات گروه های آموزشی به خصوص دانشکده بهداشت مطرح و مصوب شد. همچنین مقرر گردید با دانشجویان مقطع دکتری تخصصی که دارای شرایط فرصت مطالعاتی خارج از کشور می باشند مساعدت گردد. سپس  اعضای شورا بر رفع مشکلات دانشجویان به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی تأکید نمودند و در این راستا با افزایش سنوات دانشجویانی که به دلایل مختلف موفق به اتمام تحصیل در موعد مقرر نشده اند مصوباتی تنظیم و ابلاغ گردید.همچنین در خصوص سایر موارد مربوط به حوزه تحصیلات تکمیلی دانشگاه بحث و تبادل نظر شد.

• گروه خبری : اخبار معاونت آموزشی