• 1403/02/29 - 08:30

شصت و سومین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه در تاریخ 1403/02/26 برگزار گردید.

شصت و سومین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور اعضای محترم شورا در روز چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه 1403 برگزار شد. در این جلسه ابتدا در خصوص قوانین حاکم بر  دانشجویان دکتری تخصصی PhD و شرایط شرکت در آزمون جامع این دانشجویان و مشکلات آنها در خصوص عدم موفقیت در ارائه نمره آزمون زبان بحث و تبادل نظر شد. سپس معاون محترم تحقیقات و فناوری در خصوص برنامه ریزی و ایجاد تمهیداتی جهت تشویق دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دستیاری تخصصی و فوق تخصصی جهت ارائه مقاله منتج از پایان نامه سخنانی ایراد نمودند و مقرر گردید آیین نامه جامعی جهت امور پایان نامه ها به وسیله کارگروهی متشکل از اعضای هیات علمی منتخب و نمایندگان معاونت آموزشی و معاونت تحقیقات و فناوری تنظیم و مصوب گردد.

در ادامه درخواست ایجاد و راه اندازی رشته دکتری تخصصی پرستاری بررسی و با نظر موافق اکثریت اعضای شورا به تصویب رسید و جهت تصویب نهایی به شورای دانشگاه ارجاع شد.

همچنین در خصوص سایر موارد مربوط به حوزه تحصیلات تکمیلی دانشگاه بحث و تبادل نظر شد.