• 1402/11/04 - 11:16

شصت و یکمین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه در تاریخ 1402/11/04 برگزار گردید.

شصت و یکمین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور اعضای شورا در روز چهارشنبه 4 بهمن ماه 1402 برگزار شد. در این جلسه مقرر گردید پیگیری های لازم در خصوص اخذ مجوز رشته های لاپاراسکوپی، جمعیت شناسی و سلامت ، گردشگری سلامت  و دوره MPH بهداشت محیط انجام گیرد. در ادامه ظرفیت پذیرش رشته های تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی ارشد، دکتری تخصصی، تخصص بالینی و فوق تخصصی در سال تحصیلی آتی با رویکرد افزایش ظرفیت در رشته های تخصصی مورد بررسی قرار گرفت. سپس  اعضای شورا بر رفع مشکلات دانشجویان به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی تأکید نمودند و در این راستا با افزایش سنوات دانشجویانی که به دلایل مختلف موفق به اتمام تحصیل در موعد مقرر نشده اند  مصوباتی تنظیم و ابلاغ گردید.

همچنین در خصوص سایر موارد مربوط به حوزه تحصیلات تکمیلی دانشگاه بحث و تبادل نظر شد.