• 1402/06/01 - 08:52

پیام تبریک دکتر پرهام معاون آموزشی به مناسبت روز پزشک

کسانی که در راه پزشکی خدمت می‌کنند، کارشان بسیار ارزشمند است و همه باید قدردان این عزیزان باشند، چرا که هیچ‌چیز بالاتر از سلامت بشر نیست. هر کسی مریضی را درمان کند این کار او در نزد خداوندبسیارارزشمنداست.

امسال روز پزشک با ایام سوگواری شهادت جانسوز حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش مصادف گردیده که ندای عشق و ایثارشان در عمق تاریخ طنین انداز شده است؛لذا ضمن گرامیداشت ایام، با احترام و سپاس، فرا رسیدن یکم شهریورماه، سالروز ولادت دانشمند بزرگ و طبیب برجسته نامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابو علی سینا که به شایستگی روز پزشک نام گذاری شده است را به همه پزشکان سربلند مهین عزیمان ایران اسلامی صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم و برای شما پزشک گرامی، اعتلای مقام و علو منزلت آرزو می‌کنم. امیدوارم ستاره‌ی زندگی و اختر دانشتان، پیوسته ی ایام بر دل بیماران بتابد.

دکتر محمود پرهام

معاون آموزشی