• 1403/05/31 - 06:06

کسب مقام برتر دانشگاه علوم پزشکی قم در جشنواره ملی پاسخگویی اجتماعی در نظام سلامت

دکتر پرهام معاون آموزشی دانشگاه گفت :در راستای نهادینه کردن پاسخگویی اجتماعی و مسئولیت پذیری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، اولین جشنواره تجربیات برتر در زمینه پاسخگویی اجتماعی را در مرداد ماه 1403 با حضور تمام دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور (بیش از 65 دانشگاه و دانشکده) برگزار کرد و بعد از داوری طرحهای متعدد ارسالی به این جشنواره، تجربیات برتر را انتخاب نموده و از مجریان آنها تقدیر و تشکر شد. در ادامه، این تجربیات در کتابی با همین عنوان جمع آوری و چاپ می گردد. یکی از 10 طرح موفق و برتر راه یافته به مرحله  برگزیدگان، از دانشگاه علوم پزشکی قم با عنوان " همکاری با سازمانهای مردم نهاد در اجرای برنامه پیشگیری و کنترل سرطان: مکسا (موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان)  " بود که جزء طرحهای برجسته و ماندگار اعلام شد.