• 1401/07/06 - 12:03

بیش از 600 دانشجوی جدید در دانشگاه علوم پزشکی قم پذیرش شدند

دکتر حرمتی سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم از پذیرش 602 دانشجو در سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: 70 نفر از این تعداد دانشجویان کارشناسی ناپیوسته معرفی نشده از سوی سازمان سنجش هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر حرمتی با تبریک آغاز سال تحصیلی 1402-1401 به تمامی دانشجویان اظهار داشت: دانشجویان ورودی جدید دانشگاه به حول و قوه الهی ثمره سال‌ها تلاش و تحصیل را پشت سر گذاشته و مرزهای تازه‌ای از دانایی و آگاهی را به روی خود گشوده‌اند.

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم با ارائه آماری از تعداد کل دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه عنوان کرد: در مجموع دو هزار و 333 دانشجو در این دانشگاه در حال تحصیل هستند که از این تعداد هزار و 329 نفر دانشجوی دختر و 999 نفر نیز دانشجوی پسر می‌باشند.

وی با بیان اینکه تعداد رشته‌هایی که در دانشگاه علوم پزشکی قم پذیرش دانشجو دارند 37 رشته است، گفت: تعداد دانشجویان جدیدالورود که تاکنون به عنوان پذیرفته شده از سوی سازمان سنجش به دانشگاه اعلام شده 602 نفر هستند که 70 نفر از این تعداد دانشجویان کارشناسی ناپیوسته معرفی نشده از سوی سازمان سنجش هستند.

دکتر حرمتی ادامه داد: تعداد کل دانشجویانی که تاکنون از دانشگاه علوم پزشکی قم فارغ التحصیل شده‌اند در مجموع 4 هزار و 632 نفر هستند که شامل دو هزار و 913 نفر دانشجوی دختر و هزار و 719 دانشجوی پسر می‌شوند.