• 1403/02/01 - 10:20

شصت و دومین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه در تاریخ 1403/01/29 برگزار گردید.

شصت و دومین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور اعضای محترم شورا در روز چهارشنبه 29 فروردین ماه 1403 برگزار شد. در این جلسه ابتدا در خصوص نحوه حضور دانشجویان دکتری تخصصی PhD در دانشکده و انجام امور آموزشی و پژوهشی بحت و تبادل نظر شد و مقرر گردید شرایط اعزام دانشجویان به خارج از دانشکده و در موارد خاص خارج از شهر جهت انجام امور تحقیقاتی تسهیل گردد.

در ادامه اعضای شورا بر رفع مشکلات دانشجویان به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی تأکید نمودند و در این راستا با افزایش سنوات دانشجویانی که به دلایل مختلف موفق به اتمام تحصیل در موعد مقرر نشده اند و همچنین بازگشت به تحصیل برخی از دانشجویانی که در نیمسال قبل به دلایلی غیبت نموده اند مصوباتی تنظیم و ابلاغ گردید.

همچنین در خصوص سایر موارد مربوط به حوزه تحصیلات تکمیلی دانشگاه بحث و تبادل نظر شد.