• 1403/04/23 - 06:07
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شصت و چهارمین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه در تاریخ 1403/04/20 برگزار گردید.

شصت و چهارمین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور اعضای محترم شورا در روز چهارشنبه 20 تیر ماه 1403 برگزار شد. در این جلسه ابتدا در خصوص پایان نامه هایی که به دلیل پیچیدگی و بررسی چند جانبه نیاز به دو استاد راهنما با دو تخصص متفاوت وجود دارد صحبت شد و مقرر گردید در موارد خاص با این درخواست ها در شورای تحصیلات تکمیلی موافقت شود.

در ادامه جلسه با توجه به مشکلات حوزه درمانی مقرر شد کارگاه کنترل عفونت و کارگاه تجویز ومصرف منطقی دارو در برنامه کارگاه های بدو ورود دستیاران تخصصی در نظر گرفته شود.

سپس پیشنهادات دانشکده های سلامت و دین و پزشکی در خصوص زمان برگزاری آزمون جامع  دانشجویان دکتری تخصصی PhD در شهریور ماه 1403 مطرح و مصوب شد. همچنین با تأیید اعضای شورا با اعطای سنوات آموزشی و ادامه تحصیل برخی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی موافقت به عمل آمد. همچنین در خصوص  برنامه ریزی و ایجاد تمهیداتی جهت تشویق دانشجویان تحصیلات تکمیلی جهت ارائه مقاله منتج از پایان نامه صحبت گردید.

ضمناً در خصوص سایر موارد مربوط به حوزه تحصیلات تکمیلی دانشگاه بحث و تبادل نظر شد.