• 1401/04/11 - 07:48
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مذاکرات معاون آموزشی قم در نشست روساء و معاونین آموزشی کلان منطقه 6 آمایشی کشور در زنجان

دکتر احمد حرمتی معاون آموزشی قم در نشست روساء و معاونین آموزشی کلان منطقه 6 آمایشی کشور در زنجان با حضور آقای دکتر حسن زاده دبیر محترم شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی عنوان کرد:هدف از آموزش در پزشکی حفظ و ارتقای سلامت جامعه است.

وی افزود: آموزش وابسته به هیأت علمی است . هیأت علمی زمانی می تواند آموزش را اولویت خود قرار دهد که دغدغه ای جز این نداشته باشد.

با توجه به بروز مشکلات متعدد در زمینه حقوق و مزایا ، تأخیر در پرداختها ، بحث کاهش ضرایب حقوقی ، مالیات پلکانی ، کاهش کارانه و کارانه پلکانی و افزایش مخارج زندگی ، دغدغه اصلی اساتید دیگر آموزش نیست و معیشت شده است .

تا زمانیکه مسئولین مشکل معیشتی اساتید را حل نکنند به مرور خروج اعضای هیأت علمی از دانشگاهها و مهاجرت نخبگان افزایش می یابد.

و آسیب اصلی متوجه سلامت جامعه خواهد شد.

لذا توصیه و پیشنهاد اصلی بنده ، حمایت همه جانبه از اساتید محترم دانشگاه ها و معلمین جامعه است .

طبق این نشست و درخواست آقای دکتر حرمتی معاون آموزشی استارت دانشکده داروسازی و درخواست رشته های فوق تخصصی زده شد.

• گروه خبری : اخبار معاونت آموزشی
  • کد خبر : 52000