دانشجوی عزیز

موفقیت شما را در ورود به دانشگاه علوم پزشکی قم تبریک گفته و حضورتان را در جمع دانشجویان پرتلاش این دانشگاه گرامی می‌داریم. لطفاً ضمن مطالعه‌ی دقیق مطالب این صفحه و لینک‌های مربوطه، مراحل ثبت نام خود را به انجام رسانید. در نظر داشته باشید که:

* ثبت نام در دانشگاه علوم پزشکی قم  به صورت الکترونیکی و حضوری می باشد.

* عدم انجام ثبت نام الکترونیک در بازه زمانی تعیین شده به منزله انصراف می باشد.

***

کلیه پذیرفته شدگان ثبت نام آزاد اتباع غیرایرانی بدون کنکور پس از ثبت نام اینترنتی لازم است طبق برنامه زمان‌بندی پذیرفته شدگان کنکور سراسری جهت تکمیل مراحل ثبت نام و تحویل مدارک به صورت حضوری مراجعه نمایند.

قبل از شروع ثبت نام اینترنتی مدارک ذیل را اسکن نمایید و از وضوح مدارک اطمینان پیدا کنید

• پذیرفته شدگان قبل از آغاز ثبت نام اینترنتی، اسکن مدارک مربوطه را با حجم فایل حداکثر 200 کیلو بایت آماده نموده تا مراحل ثبت نام سریعتر و راحت‌تر صورت پذیرد. همچنین از ارسال تصویر مدارکی که با دوربین گوشی همراه تهیه نموده‌اید خودداری فرمایید.
  • لطفا ابتدا فرم­های مربوطه را پرینت و پس از تکمیل و اسکن مجدد به صورت فایل JPG  در سامانه سیپاد بارگذاری نمائید.

مدارک لازم جهت ثبت‌ نام الکترونیکی

1. صفحات گذرنامه
  2. فرم ثبت نام
  3. عکس رنگی زمینه سفید ۴*۳
  4. پذیرفته شدگان بر اساس نظام آموزشی خود (سالی واحدی یا ترمی واحدی – نظام آموزشی جدید ۳-۳-۶) مدارک زیر را در سامانه ثبت نام اسکن نمایند:
  • نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی: تصویر مدرک یا گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی با مهر و امضای مدیر مرکز پیش دانشگاهی-تصویر مدرک و یا گواهی دیپلم با مهر و امضای مدیر دبیرستان-تصویر کارنامه تحصیلی دیپلم با امضا و مهر دبیرستان یا آموزش و پرورش-تصویر کارنامه تحصیلی دوره پیش دانشگاهی با امضا و مهر دبیرستان یا آموزش و پرورش
  • نظام آموزشی  جدید (۳-۳-۶): تصویر مدرک یا گواهی موقت پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه با مهر و امضای مدیر دبیرستان- فرم ۶۰۲ (گزارش کلی سوابق تحصیلی پایه های دهم تا دوازدهم) با مهر و امضای مدیردبیرستان- تصویر کارنامه تحصیلی سه سال آخر دبیرستان (پایه دهم تا دوازدهم) با امضاء و مهر دبیرستان یا اداره آموزش و پرورش
  • دارندگان مدرک کاردانی دانشگاه ها و موسسات آموزشی عالی و گروه آموزشی پزشکی : تصویر مدرک دوره کاردانی
  • دارندگان مدرک خارج از کشور بایستی ممهور به مهر تاییدیه سفارت یا وزارت امور خارجه پشت و روی مدرک را اسکن و بارگزاری نمایند.
  1. کلیه پذیرفته شدگان می بایست جهت درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم متوسطه و پایان دوره پیش‌دانشگاهی به سایتemt.medu.ir  مراجعه نموده وپس از تکمیل اطلاعات و ارسال درخواست، کد پیگیری را چاپ و آن را بر روی سامانه ثبت نام الکترونیک بارگذاری نمایید . «راهنمای دریافت تاییدیه تحصیلی»
  2. اصل فیش واریزی:
  3. جدول شهریه پذیرفته شدگان  اتباع بین الملل :

مقطع دکتری عمومی (پزشکی، دندانپزشکی )

مبلغ 2 میلیارد ریال (معادل دویست میلیون تومان)

مقطع کارشناسی

مبلغ 1 میلیارد ریال (معادل صد میلیون تومان)

مبالغ فوق  بصورت علی‌الحساب  به عنوان شهریه‌ی نیمسال اول به صورت آنلاین در درگاه پرداخت بانک در گردش کار ثبت نام سامانه آموزش سیپاد پرداخت نمایند.

***

هنگام ثبت نام الکترونیک عجله نکنید و پس از مطالعه‌ی دقیق اطلاعیه‌ی ثبت نام و آماده کردن مدارک نسبت به ثبت نام الکترونیکی در تاریخ‌های اعلام شده اقدام نمایید.

ثبت نام اینترنتی

سامانه سیپاد جهت ثبت نام اینترنتی

آدرس سامانه سیپاد

کدملی

شماره گذرنامه + صفر قبل از آن تا جایی که 10 رقم شود.

شناسنامه

شماره گذرنامه

پس از اتمام ثبت نام الکترونیکی کد آموزش در سامانه صادر می شود و جهت ورود به سامانه نام کاربری شماره دانشجویی و رمز عبور کد ملی می باشد.

برنامه ثبت نام حضوری که همزمان با پذیرفته شدگان کنکور سراسری است متعاقبا از طریق همین سایت اعلام خواهد شد.

شماره تماس جهت پاسخگویی

لطفا اطلاعیه را با دقت مطالعه فرمایید و حتی المقدور از تماس­های غیر ضروری خودداری فرمایید.

بارگزاری اطلاعات  و انتخاب واحد

آقای طباطبایی